Soutěžte o krokoměr a systém aktivního zdraví, se kterým si můžete pohlídat kalorie a další | Souteže.cz

Soutěžte o krokoměr a systém aktivního zdraví, se kterým si můžete pohlídat kalorie a další

Myslete na své zdraví s eVito a portálem eZDRAV.cz

Podle posledních statistik je v České republice v současné době více než 800 tisíc pacientů s cukrovkou a více než 43 % dospělé populace trpí vysokým krevním tlakem. Jednou z nejvýhodnějších investic, kterou může člověk pro svou budoucnost udělat, je systém eVito, který umožňuje mít své zdraví pod kontrolou.

Portál eZDRAV.cz pro vás připravil soutěž o tyto jedinečné produkty, které podporují aktivní a zdravý životní styl! Společnost SHERLOG eVito představuje systém moderního zdravotnictví pro 21. století, který se má stát pomocníkem pro monitorování zdravotního stavu a posloužit jako systém včasného varování pro případ, že tělo bude potřebovat odbornou lékařskou péči. Myslete na své zdraví a vyhrajte systém aktivního zdravíeVito spolu s jedinečným krokoměrem!

Popis výhry:

Systém aktivního zdraví umožňuje sledovat vlastní životní styl a získat motivaci k jeho celkové změně. Slouží k zaznamenávání jídelníčku, díky kterému uživatel získá obrázek o přijaté a vydané energii, ale také k záznamu dalších osobních tělesných a zdravotních parametrů, např. váhy, druhu vykonané pohybové aktivity, ale i nálady. Na základě naměřených dat pak každý uživatel dostává individuální doporučení, která směřují k celkovému zlepšení jeho životního stylu. První výherce získá navíc praktický a skladný krokoměr eVito 3D krokoměr SL s atraktivním designem určený k měření počtu ušlých kroků a dosažené vzdálenosti. Naměřená data o počtu realizovaných kroků, spálených kaloriích či dosažených vzdálenostech se přenáší do počítače či mobilního zařízení, kde jsou v systému aktivního zdraví eVito vyhodnocovány.

 

Soutěž běží od 28.5. 2013 do 30.6.2013. Pro možnost výhry stačí souhlasit s pravidly soutěže  a správně odpovědět na všechny tři otázky. Odpovědi najdete v článcích na webu eZDRAV.cz. Třem vylosovaným výhercům zašleme po skončení soutěže ceny.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: aktivní systém zdraví + krokoměr v hodnotě 4900 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
30. 5. 2013 – 30. 6. 2013
Pořadatel soutěže
eZDRAV.cz
eZDRAV.cz
Navrátilova
Brno 61600

ezdrav.cz@gmail.com
721466927
Odkaz na soutěž
http://www.ezdrav.cz/myslete-na-sve-…
Soutěžní kategorie
Zdraví

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům