Soutěž o audioknihu Tajemný Etrusk | Souteže.cz

Soutěž o audioknihu Tajemný Etrusk

Naposlech.cz připravuje každý týden soutěže o audioknihy. Vyhrát je není těžké – stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít štěstí při slosování.
V tomto týdnu máte možnost získat záznam rozhlasové dramatizace románu Mika Waltariho Tajemný Etrusk. Dramatickým životním příběhem Larse Turmse, odehrávajícím se v 5. století před Kristem ve starověkém Středomoří, vás provedou Lukáš Hlavica, Viktor Preiss, David Matásek, Dana Černá a mnozí další herci.
Tajemný Etrusk je jako všechny Waltariho velké historické příběhy román-cesta, jehož formu autor převzal ze starých pikareskních románů, navíc sám byl vášnivým cestovatelem a cizokrajná dějiště svých příběhů osobně navštěvoval. Román psal již jako světově uznávaný spisovatel, jemuž věhlas přinesl historický román Egypťan Sinuhet. K tomuto žánru se obrátil už během druhé světové války. Po jejím konci tento žánr neopustil, protože se záměrně vyhýbal současným tématům. Finsko bylo po válce, v níž z důvodu zachování národní existence spolupracovalo s nacistickým Německem, ve složité vnitropolitické situaci. Malá země byla nucena vyjít po dobrém s včerejším nepřítelem a nyní „bratrem“ Sovětským svazem. Waltari však v dávných příbězích nastoloval současná témata, v nichž otázka mocenských bojů a střetů ideologií patřila k těm hlavním.
Pro účast v soutěži stačí zodpovědět jedinou otázku, k níž nápovědu lehce naleznete na stránkách naposlech.cz. Ze správných odpovědí losujeme jednoho výherce. A stále platí, že naši fanoušci na Facebooku získávají ke své výhře ještě audioknihu navíc! Staňte se tedy i vy fanouškem na facebook.com/naposlech a znásobte svou výhru.
Soutěž končí v neděli 24. 1. 2015. Přejeme mnoho štěstí!

Ceny v soutěži

  • 1. místo: audiokniha Tajemný Etrusk v hodnotě 399 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
19. 1. 2016 – 24. 1. 2016
Pořadatel soutěže
naposlech.cz
naposlech.cz
Vomáčkova 170/20
Brno 61900

soutez@naposlech.cz
777871344
Odkaz na soutěž
http://naposlech.cz/soutez
Soutěžní kategorie
Zábava

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům