SOUTĚŽ o vstupenky na festival NA JEDNOM BŘEHU | Souteže.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na festival NA JEDNOM BŘEHU

Kultovní hudební festival Na jednom břehu se letos dočká hned několika premiér. World music festival se rozroste o Art & Food festival, pozve čerstvými cenami Anděl ověnčenou Báru Polákovou a poprvé zde také zahrají přední umělci z Iránu a Izraele. Mottem letošního ročníku je proto název jedné ze skladeb legendárních J.A.R. , která výročním koncertem oslaví v Hradci Králové svoje třicátiny. “Dokáže basová kytara Fender usmířit národy?” 

Ve festivalovém programu nejvíce září hvězda izraelské indie-rockové scény,  kapela The Paz Band s výtečnou Gal de Paz, přezdívanou “hebrejská Janis Joplin”. Rytmy blízkého východu, zvukem sto strunného cimbálu a ohromujícím hlasem iránské zpěvačky Elia Kamal zasvítí trio Light in Babylon.

Špičky česko-slovenské žánrové hudby letos reprezentuje legenda návykového funky, kapela J.A.R. včele s Danem Bártou, Romanem Holým, Otou Klempířem a Michaelem Viktoříkem. Zcela poprvé v Hradci živě vystoupí andělsky ověnčená Barbora Poláková & band, dále kladenské Zrní, brněnské Květy, jednočlenný sebesmyčkující orchestr Omnion, elektronické trio Slow Motion a drsní bluesmani Beans & Bullets ze Slovenska.

Na jednom břehu není jen festival, ale způsob vnímání života, který reflektuje situaci ve společnosti. Proto vybírá dramaturgii nejen dle oblíbenosti, ale též na základě osobnosti a morálního kreditu samotných umělců. Festival se letos rozroste o Art & Food festival. Po celou sobotu bude volně přístupný v parku Orlického nábřeží všem, kteří budou chtít spolu s hudební inspirací zažívat i světovou kuchyni, artistní vystoupení nebo hudební dílny pro dospělé i děti. 

Festival Na jednom břehu se koná v pátek i sobotu, 24. – 25. 5. 2019 v Hradci Králové v Letním kině Širák. Jednodenní vstupenky za 450 Kč a dvoudenní za 800 Kč jsou v prodeji na www.hkpoint.cz. Více informací získáte na festivalovém webu www.najednombrehu.cz 

Navštivte festivalový FACEBOOK pro aktuální komunikaci: https://www.facebook.com/events/1731282560301592/

 
Chcete-li vyhrát vstupenky na hudební festival Na jednom břehu, odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: 3x 2 vstupenky na hudební festival Na jednom břehu v hodnotě 4000 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
24. 4. 2019 – 20. 5. 2019
Pořadatel soutěže
Chrudimka.cz
Chrudimka.cz
Průmyslová 190
Chrudim 537 01

redakce@chrudimka.cz
--
Odkaz na soutěž
https://www.chrudimka.cz/soutez-na-j…
Soutěžní kategorie
Zábava

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům