SOUTĚŽ o tři audioknihy z vydavatelství OneHotBook | Souteže.cz

SOUTĚŽ o tři audioknihy z vydavatelství OneHotBook


Řbitov zviřátek

Někdy je lepší být mrtvý…

Doktor Louis Creed našel konečně ten pravý domov pro svou rodinu. S ženou a dvěma dětmi se přestěhoval z Chicaga do velkého domu uprostřed venkovské krajiny v Maine. Radost mu trochu kazí jen blízká rušná silnice. Ale okolní lesy v sobě skrývají něco daleko nebezpečnějšího. Něco, co číhá za neuměle stlučenou branou z omšelých prken, na níž je sotva čitelný nápis s pravopisnými chybami…

 
Předloha filmu Řbitov zviřátek s Jasonem Clarkem v hlavní roli (režie: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer), který vstoupil do českých kin 11. dubna 2019.

 
„Ze všech románů, které jsem kdy napsal, mi tenhle pořád připadá nejděsivější.“ – Stephen King

 Maigret na dovolené

Jsem zde na dovolené. Nejsem pověřen žádným vyšetřováním.

Od pobytu v malém francouzském letovisku Les Sables d’Olonne si komisař Maigret slibuje především odpočinek. Pak je ale konfrontován se snad nejtragičtějším případem své kariéry, který začne podivným vzkazem: Pro smilování boží, požádejte o návštěvu u pacientky na čísle 15. Najde ho v kapse po návratu z nemocnice, kde museli kvůli zánětu slepého střeva nečekaně hospitalizovat paní Maigretovou. Než ovšem stihne přání vyhovět, dívka z pokoje číslo patnáct zemře.

  Dívka, která upíjela měsíc

Měsíční svit je čiré kouzlo. Zeptejte se, koho chcete.​

Každý rok obětují lidé v Protektorátu jedno novorozeně čarodějnici žijící v hlubokých lesích, aby ochránili město před zlými kouzly. Jenže čarodějnice Xan není krutá – o opuštěné dítě se postará, nakrmí ho výživnou hvězdnou září a najde mu novou rodinu na druhé straně lesa. Avšak jednou se novorozená holčička omylem napije svitu měsíce a v její krvi začne kolovat magie. Xan tedy děvčátko pojmenuje Luna a vychová jej sama. Ale jak se blíží dívčiny třinácté narozeniny, kouzla začínají vyplouvat na povrch a Luna se nakonec bude muset postavit skutečnému zlu.


Příběh obdržel prestižní Newberyho Cenu 2017 a získal mnoho dalších ocenění od literárních institucí, časopisů a knihoven.

  
Chcete-li vyhrát jednu ze tří audioknih z vydavatelství OneHotBook, odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: jedna ze tří audioknih z vydavatelství OneHotBook v hodnotě 1500 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
8. 7. 2019 – 7. 8. 2019
Pořadatel soutěže
Chrudimka.cz
Chrudimka.cz
Průmyslová 190
Chrudim 537 01

redakce@chrudimka.cz
--
Odkaz na soutěž
https://www.chrudimka.cz/soutez-oneh…
Soutěžní kategorie
Ostatní

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům