SOUTĚŽ o vstupenky na Vizovické Trnkobraní | Souteže.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na Vizovické Trnkobraní

Kompletní line-up letošního 52. ročníku oznamuje hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní, který se koná v pátek a sobotu 16. a 17. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Návštěvníci se mohou těšit na kapely Kryštof, Chinaski nebo Škwor, ale také No Name, Mirai, Annu K. a další interprety a kapely. Chybět nebude stand-up vystoupení Komiků s.r.o. v čele s Lukášem Pavláskem a Milošem Knorem, tradiční soutěž v pojídání knedlíků budou letos moderovat Láďa Hruška a Michal Kavalčík.

Fanoušci na Trnkobraní dále uvidí na dvou stageích koncerty Horkýže Slíže, Lenny, Michala Hrůzy, Vypsané fixy nebo Visacího zámku a dalších skupin a interpretů. Program nabídne i tradiční hvězdy, jako jsou Fleret a Kosovci. V oficiálním programu Trnkobraní vystoupí i lokální kapela Echo, která vyhrála facebookovou talentovou soutěž Zahraj si s kapelou na Trnkobraní. Součástí festivalu bude i oblíbená soutěž v pojídání švestkových knedlíků otevřená široké veřejnosti. Ta letos proběhne v sobotu od 13 do 14.30 hodin na hlavním pódiu a moderovat ji budou Michal Kavalčík a Láďa Hruška. Do pojídání švestkových knedlíků se opět zapojí i vystupující kapely, které mají vlastní soutěž probíhající po celou dobu festivalu. V předchozích dvou letech v soutěži hudebních jedlíků s přehledem zvítězila skupina Visací zámek.

Ve festivalovém areálu bude možné ochutnat ovocné knedlíky vyráběné z různých druhů ovoce, ze kterých likérka Rudolf Jelínek pálí své destiláty, nebo navštívit v rámci speciálních exkurzí palírnu či muzeum slivovice. Sobotní doprovodný program Trnkobraní nabídne projekce filmů, jako je Hřebejkovo Pupendo či Pelíšky, Dědictví aneb Kurvahošigutntág Věry Chytilové a Dědictví aneb Kurva se neříká Roberta Sedláčka. Pro děti bude připravena filmová pohádka Kovář z Podlesí. Všechny filmy spojuje osoba herce a vizovického rodáka Bolka Polívky, který letos slaví sedmdesátiny. Od festivalového ruchu si bude možné v sobotu odpočinout také u stand-up vystoupení Komiků s.r.o. s Lukášem Pavláskem, Milošem Knorem, Tigran Hovakian a Lucií Macháčkovou. Nejmenší návštěvníci se zase zabaví u mini disca s Dádou Patrasovou, loutkového divadla s Pohádkami od Lenky a dalších představení. Dětský doprovodný program pod vedením DDM Zvonek Vizovice nabídne taneční a výtvarné dílny či soutěže o ceny. 

  
Chcete-li vyhrát 3x 2 vstupenky na Vizovické Trnkobraní, odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: 3x 2 vstupenky na Vizovické Trnkobraní v hodnotě 6000 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
8. 7. 2019 – 5. 8. 2019
Pořadatel soutěže
Chrudimka.cz
Chrudimka.cz
Průmyslová 190
Chrudim 537 01

redakce@chrudimka.cz
--
Odkaz na soutěž
https://www.chrudimka.cz/soutez-trnk…
Soutěžní kategorie
Zábava

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům