SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na kosmetický veletrh | Souteže.cz

SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na kosmetický veletrh

Dva největší beauty veletrhy s mnohaletou tradicí, tedy INTERBEAUTY PRAGUE a WORLD OF BEAUTY & SPA, můžete navštívit za jedno vstupné, pod jednou střechou už 27. a 28. 9. 2019 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Čeká Vás nezapomenutelná, tělu i duši prospěšná, beauty párty plná zážitků a nových zkušeností získaných od profesionálů ze všech oborů spojených s krásou.

Veletrhy kosmetiky, kadeřnictví, nehtového designu a zdravého životního stylu Vám nabídnou dokonalou péči a výběr toho nej přesně pro Vás. A díky veletržním slevám navíc ušetříte.

Organizátoři pro Vás přichystali kadeřnickou show Tomáše Arsova. Poprvé uvidíte makeupovou Maybelline show s něžnou kráskou Monikou Bagárovou a nebudou chybět ani vzrušující módní přehlídky s vítězkami a finalistkami prestižní soutěže krásy Miss Czech Republic. Rozhodně se můžete těšit na představení novinek z mnoha beauty oborů. INTERBEAUTY PRAGUE nabídne to nejlepší z nehtového designu, kadeřnictví a kosmetiky. WORLD OF BEAUTY & SPA je zaměřen zejména na modelaci postavy, anti-aging, dermatokosmetiku, wellness, relaxaci, manikúru, pedikúru a zdravý životní styl.

 Dvoudenní program bude opravdu nabitý a rozmanitý. 
Těšíme se na Vás! 


www.veletrhkosmetiky.cz

 
Chcete-li vyhrát kosmetické balíčky a vstupenky na kosmetický veletrh INTERBEAUTY PRAGUE, WORLD OF BEAUTY & SPA, odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a 
staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: kosmetické balíčky a vstupenky na kosmetický veletrh INTERBEAUTY PRAGUE, WORLD OF BEAUTY & SPA v hodnotě 2000 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
18. 8. 2019 – 18. 9. 2019
Pořadatel soutěže
Chrudimka.cz
Chrudimka.cz
Průmyslová 190
Chrudim 537 01

redakce@chrudimka.cz
--
Odkaz na soutěž
https://www.chrudimka.cz/soutez-kosm…
Soutěžní kategorie
Móda

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům