SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na kosmetický veletrh FOR BEAUTY | Souteže.cz

SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na kosmetický veletrh FOR BEAUTY

Termín soutěže 9. 9. – 6. 10. 2020

Oblíbené tradiční mezinárodní veletrhy INTERBEAUTY PRAGUE a WORLD OF BEAUTY & SPA, které byly mnoho let konkurenčními veletrhy, se v roce 2019 konečně spojily. A pro Vás, návštěvníky i vystavovatele, to přineslo mnoho pozitiv. Veletrhy se konečně konaly na jednom jediném místě a pouze za jedno vstupné.

Také si Vám dovolujeme sdělit další důležitou změnu. V roce 2020 naše veletrhy Interbeauty Prague a World of Beauty & Spa mění název. Budete je moci navštěvovat už výhradně pod jednotným názvem FOR BEAUTY. Důvodem je fakt, že se oba tyto veletrhy staly součástí velké rodiny veletrhů pořádaných společností ABF v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Až se současná nemilá situace ohledně koronaviru zklidní, bude se veletrh FOR BEAUTY konat vždy dvakrát ročně. Tradičně vždy na jaře a na podzim, jak jste byli zvyklí. Ovšem již výhradně na výstavišti v Letňanech.

S ohledem na mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví ČR, které s účinností od 10. března 2020 zrušilo všechny veřejné i soukromé akce s předpokládanou účastí nad 100 osob po dobu neurčitou, se jarní veletrh konat nemohl. V roce 2020 tak výjimečně dochází ke sloučení jarního a podzimního veletrhu do jednoho společného podzimního termínu 9. – 10. 10. 2020 a zakoupené i čestné vstupenky na jarní veletrh budou platné i v novém sloučeném termínu veletrhu FOR BEAUTY.

Podmínky, které nyní Vláda ČR pro konání veletrhů schválila, je náš veletrh schopen a připraven zvládnout. Vaše zdraví a bezpečnost je pro nás prioritou. Veletrhy konané v areálu PVA EXPO PRAHA jsou organizovány v souladu se všemi hygienickými a mimořádnými opatřeními, která jsou dána Vládou ČR.

Veletrh kosmetiky, kadeřnictví a nehtového designu FOR BEAUTY je zaměřen na nehtovou modeláž, manikúru a pedikúru, kosmetiku, péči o vlasy, vybavení salonů, SPA centra a přístroje pro pleť a tělo, dále na současné trendy v kosmetických oborech, zejména na anti-aging, dermatokosmetiku, modelaci postavy, wellness, relaxaci, ale také na zdravý životní styl.

Jednotlivé obory jsou samozřejmě podpořeny i soutěžemi profesionálů. Na podzimním veletrhu budou probíhat soutěže v podobě Mistrovství v líčení České republiky MAKE-UP Mistrovství ČR s nominací na mezinárodní mistrovství Beauty Make-up Award 2021 na Beauty Düsseldorf, dále celosvětové mistrovství v nail designu NailPro Czech, Mistrovství ČR profesionálních pedikérů Beauty Foot Cup Czech 2020, Česko-Slovenskou soutěž holičů/barberů BarberBattle a mezinárodní Beauty Festival. 

FOR BEAUTY je dlouholetý profesionální veletrh s vysoce kvalitní reklamní kampaní a velmi vysokou návštěvností. Být u nás a s námi se Vám všem prostě vyplatí.


www.veletrhkosmetiky.cz

  
Chcete-li vyhrát kosmetické balíčky a vstupenky na kosmetický veletrh FOR BEAUTY, odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku či na Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: kosmetické balíčky a vstupenky na kosmetický veletrh FOR BEAUTY v hodnotě 1500 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
9. 9. 2020 – 6. 10. 2020
Pořadatel soutěže
Chrudimka.cz
Chrudimka.cz
Průmyslová 190
Chrudim 537 01

redakce@chrudimka.cz
--
Odkaz na soutěž
https://www.chrudimka.cz/soutez-for-…
Soutěžní kategorie
Móda

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům