SOUTĚŽ o pět knižních novinek z Knižního klubu | Souteže.cz

SOUTĚŽ o pět knižních novinek z Knižního klubu

Imitátor

Nový krimiromán od autora úspěšné série Hadrový panák – hrdinové se mění, napětí a akce nepolevují… Píše se rok 1989. Detektiv Chambers a konstábl Winter pátrají po zločinci se zvrácenou vášní: těla svých obětí nastylizoval do pozic klasických sochařských děl. Nikdo jim ale nevěří, že jde o sériového vraha. Během honičky za podezřelým přijde Chambers málem o život. Jeden případ je poté vyřešen, druhý odložen, vraždy ustanou. Po sedmi letech se k vyšetřování vrací detektiv Marshallová, má k tomu totiž osobní důvody.Přemluví Chamberse a Wintera ke spolupráci, brzy však zjistí, že vrah se rozhodl svou „sbírku“ zkompletovat. Kdo se stane jeho posledním, mistrovským kouskem?

   Marta spí

Jsou to už roky, kdy Nadju odsoudili za strašný zločin. Po propuštění z vězení si nic nepřeje toužebněji než vést normální život. Jenže pak dojde k vraždě a osamělý dům ve Spreewaldu se stane jevištěm bizarní hry – Nadju její minulost učiní dokonalou obětí. A dokonalou vražedkyní…Od autorky bestselleru Milé dítě.

          Skleněné domy

Když se na halloweenském večírku ve Three Pines ukáže záhadná postava v černé masce a černém hábitu, v Armandu Gamachovi a ostatních obyvatelích vesnice nejprve vzbudí jen zvědavost. Jenže dalšího rána se stejná postava objeví znovu, tentokrát na návsi. V lezavém listopadovém chladu, v dešti i sněhu tam celý den jen stojí a zírá před sebe, nehybná a mlčenlivá jako černý vykřičník. A další den zas. Gamache má podezření, že neznámého do vsi přivedl nějaký temný záměr, ale nemůže než čekat a doufat, že se jeho rostoucí obavy nenaplní. Dokud se neobjeví mrtvola. Armand Gamache se na postu vrchního komisaře Sureté potýká s narůstající kriminalitou, korupcí ve vlastních řadách, a hlavně s rozmáhajícím se obchodem s drogami, který je kořenem všeho zla. Jenže bojuje ve válce, která je předem prohraná. Nebo ne? Vyšetřování vraždy ve Three Pines uvede do pohybu nebezpečnou hru, při které může přijít o všechno, včetně vlastního čistého svědomí.

 Ultima

Pravá identita Judith Rasleighové je pohřbena pod kupou lží. Nemluvě o mrtvých, lidech, kteří byli natolik bláhoví, že jí zkřížili cestu. Teď je nebezpečně lapena mezi bossem ruské mafie a zkorumpovaným italským detektivem. Judith je nucena se pustit do velmi odvážné akce – vytvořit falešné umělecké dílo a pak ho ve světoznámé aukční síni, kde dříve pracovala, prodat za 150 milionů dolarů.Představa, že se tak pomstí svému bývalému nechutnému šéfovi, ji vzrušuje. Ale odhalení nové identity ji může skutečně ohrozit.

     Zmrazené zlato

Na konci dlouhého horkého léta je v tající horské sněhové kapse na severu Švédska nalezeno tělo. Muž byl zastřelen přibližně před dvaceti lety. Vyšetřit tento případ dostane za úkol Olivia Rönningová. Cestou k místu, kde se mrtvý našel, havaruje vrtulník v bouři. Když se Olivia po nehodě probere, pilot je těžce zraněný a vysílačka zničená – nezůstala žádná možnost, jak kontaktovat okolní svět. Olivia se nevzdává, vydá se od vraku a podaří se jí objevit zavřený rybářský kemp. V horách však není sama. Pravdu o mrtvém chtějí odhalit – anebo skrýt – i jiní lidé. Když se Tom Stilton dozví, co Olivii potkalo, okamžitě opouští poklidný život v Thajsku, aby jí pomohl. A společně zjišťují, že zavražděný muž se stal obětí přes půlstoletí starého tajemství…

     
Chcete-li vyhrát jednu z pěti knižních novinek z Knižního klubu, odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí FacebookuTwitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: jednu z pěti knižních novinek z Knižního klubu v hodnotě 2000 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
28. 9. 2021 – 28. 10. 2021
Pořadatel soutěže
Chrudimka.cz
Chrudimka.cz
Průmyslová 190
Chrudim 537 01

redakce@chrudimka.cz
--
Odkaz na soutěž
https://www.chrudimka.cz/soutez-euro…
Soutěžní kategorie
Ostatní

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům