SOUTĚŽ o pět knižních novinek z Knižního klubu | Souteže.cz

SOUTĚŽ o pět knižních novinek z Knižního klubu

Termín soutěže 21. 11. – 21. 12. 2021 

Návrat

Trevor po dědečkovi zdědí chatu a zjišťuje, že ho to táhne do míst, kde prožil dětství. Vrátí se, protože chce vést jednoduchý život, ale ve skutečnosti to zas tak jednoduché není. Je tu například Callie, rozmrzelá místní teenagerka, která o smrti Trevorova dědečka ví zjevně víc, než by měla. A navíc Trevorovi nejde z hlavy Natalie, zástupkyně místního šerifa. Ve snaze odhalit tajemství a zjistit, co se skutečně stalo s jeho dědečkem, se Trevor začne šťourat v minulosti a pochopí, že abychom se mohli pohnout vpřed, musíme se občas vrátit na místo, kde to všechno začalo.

       Něžný měsíc nad Usambarou

Povstání změnilo Německou východní Afriku. Charlotta a George, jejichž životní cesty se konečně sešly, už nepoznávají zemi, ve které chtěli vychovávat svou malou dcerku. Táhne je to zpátky do vlasti. Tam ale na ně nečekají s otevřenou náručí. Přes jejich snahu vybudovat si v severním Německu nový život, si oba brzy přiznávají, že stále touží po Africe. George nečekaně dostane lákavou nabídku, která je zavede nazpět na černý kontinent. Netuší, jakým nebezpečím budou muset čelit a že jejich hluboká láska bude vystavena těžké zkoušce… Pokračování románu Nebe nad Kilimandžárem.

     Pomalu hořící oheň

Nový román autorky Dívky ve vlaku – knihy, která se stala fenoménem. Když je na říčním člunu v Londýně nalezen brutálně zavražděný mladík, v centru pozornosti se ocitají tři ženy, které ho znaly. Laura, temperamentní podivínka, o níž si leckdo myslí, že je nebezpečná, s Danielem strávila poslední noc před jeho smrtí. Jeho sousedka Miriam ví, že ačkoli Laura odcházela z místa činu s krví na oblečení, nemusí to ještě znamenat, že je vražednice – hořká zkušenost Miriam naučila, co to znamená, ocitnout se v nesprávný čas na nesprávném místě. A do třetice je tu Carla, teta zavražděného, která dosud truchlí nad nedávnou smrtí jiného člena rodiny. Nikomu nevěří – vždyť i dobří lidé mohou být schopni strašlivých činů. Tři ženy, které nemají společného nic kromě zášti, kterou k zavražděnému cítily… Jak dlouho mohou doutnat křivdy a stará tajemství, než se rozhoří v divoký plamen?

  Upálené

Další thrillerová lahůdka s hororovou příchutí od autorky Kříďáka, Jámy a Těch druhých. Před pěti sty lety tady upálili osm mučedníků. Před třiceti lety tu beze stopy zmizely dvě dívky. A před dvěma měsíci tu tragicky zemřel místní farář. Vítejte v Chapel Croft, zapadlé vísce, jejíž tajemství leží ukrytá hlouběji než v hrobě a kde se zlo začíná znovu probouzet. Nahradit zesnulého duchovního sem přichází někdo, komu temnota také už mnohokrát zasáhla do života. Někdo, kdo bude muset otevřít staré rány a hlavně ochránit svou dospívající dceru před démony, kteří tady umějí být až příliš skuteční.

      Vinařství: Osudové dny

Schweighofen ve Falci, rok 1877. Bývalá služka Irena a její muž, dědic vinařství Franz Gerban, žijí ve šťastném manželství. Ovšem Irena cítí, že do manželova světa lepší společnosti nepatří. Protože je Franz často na cestách, trpí čím dál tím víc samotou a hledá pro sebe smysluplnou činnost. Začne se zasazovat o práva dělnic – a přitom se opět setká s bývalým milencem, dělnickým vůdcem Josefem. Franz reaguje prudkou žárlivostí a jejich vztahu hrozí rozpad. Potom se však Franz dozví tajemství, které představuje pro život obou partnerů obrovskou výzvu…

      
Chcete-li vyhrát jednu z pěti knižních novinek z Knižního klubu, odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí FacebookuTwitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: jednu z pěti knižních novinek z Knižního klubu v hodnotě 2000 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
22. 11. 2021 – 22. 12. 2021
Pořadatel soutěže
Chrudimka.cz
Chrudimka.cz
Průmyslová 190
Chrudim 537 01

redakce@chrudimka.cz
--
Odkaz na soutěž
https://www.chrudimka.cz/soutez-euro…
Soutěžní kategorie
Zábava

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům