SOUTĚŽ o tři balíčky novinek GoodWays | Souteže.cz

SOUTĚŽ o tři balíčky novinek GoodWays

Termín soutěže 27. 11. – 11. 12. 2021 

V době založení společnosti vyrábějící GoodWays produkty se v České republice ještě tolik nemluvilo o udržitelném způsobu života a o nutnosti nahrazovat jednorázové plastové výrobky těmi znovupoužitelnými jako nyní. Oni se to však rozhodli změnit, přispět svým dílem a snížit závislost světa na plastových lahvích a jiných jednorázových výrobcích.

 GoodFlask Thermo

Sníte o lehké a odolné lahvi s velkým objemem, kterou si můžete vzít s sebou na všechna svá dobrodružství? Vytvořili jsme pro vás GoodFlask!Ať už vás život zavede kamkoli, tato vysoce kvalitní láhev z nerezové oceli s povrchovou úpravou proti poškrábání vám bude dělat skvělou společnost. Pevná, vakuově izolovaná stěna zajistí, že si svůj nápoj můžete vždy vychutnat ledově studený i během těch nejteplejších dnů nebo se jím naopak prohřívat v průběhu mrazivé zimy.Vyzkoušejte také naše GoodFlask čajové sítko, které umožňuje velmi snadnou přípravu čaje přímo v láhvi!

 GoodBag Taška Na Nakupování

Zpříjemněte si nakupování s taškou GoodBag!GoodBag je unikátní taška, která je díky své odolnosti a chytrému systému vnitřních kapes určena na nakupování v bezobalových obchodech, farmářských trzích, ale i běžných obchodech s potravinami. Vnitřní kapsy prakticky rozdělují prostor tašky tak, aby jste si mohli nakoupené potraviny jednoduše zorganizovat a sklenice či zavařovačky o sebe při chůzi neťukaly. Vnější kapsička poslouží na drobnější předměty či peněženku. GoodBag je ručně vyrobena z kvalitní 100% bavlny a pratelného papíru v České republice.Již žádné ťukání sklenic o sebe. Revoluce v bezobalovém nakupování je tady!

 GoodCup Thermo

Řekněme sbohem plastovým kelímkům jednou pro vždy. GoodCup je jediný kelímek, který potřebujete!

GoodCup je kelímek z kvalitní nerezové oceli s dvojitou vakuově izolovanou stěnou o objemu 0,5 litru. Skvěle se tak hodí na limonádu, pivo, ale i čaj, svařák nebo dokonce polívku na všechny pouliční akce, festivaly a výlety. GoodCup je díky své dvojité stěně z nerezové oceli a protiskluzovému povrchu tak komfortní na držení! ⁠GoodCup je prostě skvělé mít vždy při ruce. 

  
Chcete-li vyhrát jeden ze tří balíčků novinek GoodWays, odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé ze sociálních sítí CHRUDIMKA.cz a GOODWAYS. 

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: jeden ze tří balíčků novinek GoodWays v hodnotě 3500 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
27. 11. 2021 – 11. 12. 2021
Pořadatel soutěže
Chrudimka.cz
Chrudimka.cz
Průmyslová 190
Chrudim 537 01

redakce@chrudimka.cz
--
Odkaz na soutěž
https://www.chrudimka.cz/soutez-good…
Soutěžní kategorie
Ostatní

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům