SOUTĚŽ o vstupenky na VOTVÍRÁK | Souteže.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na VOTVÍRÁK

15. – 17. června 2018 – MiloviceProgram Votvíráku je opravdu nabitý. Během festivalu se na pódiu vystřídá mnoho hudebních hvězd, ale díky nové soutěži Talent for Stage zde vystoupí i ti, na které hvězdná kariéra teprve čeká. Mimo vlastního koncertu na hlavním podiu získá výherce také pobyt v nahrávacím studiu The Barn za účasti zkušeného producenta a natočení singlu, který v digitální podobě vydá a mediálně podpoří vydavatelství Supraphon hned v létě 2018. V soutěžní porotě pro první kolo zasednou zpěvák a baskytarista Kuko z kapely Horkýže Slíže, Michal Máka z vydavatelství Supraphon, kreativní producent festivalu Votvírák David Šindelář, hudební producent a muzikant Dan Friml a hudební publicista deníku Právo a serveru Novinky.cz Jaroslav Špulák.V pátek 15. června se s novým frontmanem na Staropramen Rock Stage představí například energií nabušení Pipes & Pints, s Malotraktorem na palubě a s náloží dalších skvělých písní přistane na milovickém letišti Mig 21, vystoupí také slezská diva Ewa Farna, psycore metaloví Dymytry nebo Mňága a Žďorp slavící 30 let své existence. Páteční večer bude patřit také kapelám Wohnout, Mirai, UDG, BSP a samozřejmě také zřejmě největší hvězdě festivalu, kapele Chinaski. Na Hip Hop Stage, která letos nabídne velkou a zajímavou sondu do pestré slovenské hip hopové scény, vystoupí v pátek například Smack, kontroverzní Sodoma a Gomora, jihočeští De Zrechts nebo slovenská legenda Modré Hory. Scéna bude patřit také většině labelu TyNikdy – ať již v podobě hostovaček při tribute koncertu DJ Fattea a jeho nové desky Fade In, tak sólo koncertních setech Resta a především Paulie Garanda.

Během sobotního programu na Coca Cola Central Stage potěší všechny generace bez rozdílu věku svými neodolatelnými písněmi Jaroslav Uhlíř, dvacet let na scéně oslaví skupina ŠkworTata Bojs opět ohromí propracovanou show, kotel rozparádí Divokej Bill, Sto Zvířat, Kreyson, Arakain, Debustrol Original i Horkýže Slíže. V sobotu zahraje také Jan P. Muchow se svými The Antagonists nebo Xindl X. Elitní sestava Red Bull Music Stage pro sobotu zahrnuje české legendy Chaozz či PSH nebo jihlavské Pio Squad, ze Slovenska přijede se svým parťákem Škrupem a live bandem legendární rapper Vec, zakladatel kapely Trosky a jedna z nejvýznamnějších osobností současné kulturní scény našich východních přátel, nebo Strapo a DJ Spinhandz.Pro všechny návštěvníky a fanoušky pak chystá Votvírak další zajímavé soutěže a akce, v nichž mohou vyhrát například den v luxusním autě, vstupenky nebo cédéčka zúčastněných kapel (Mig21Divokej Bill,…). 

Chcete-li vyhrát vstupenky na VOTVÍRÁK, odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: 3x 2 vstupenky na VOTVÍRÁK v hodnotě 3000 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
30. 5. 2018 – 10. 6. 2018
Pořadatel soutěže
Chrudimka.cz
Chrudimka.cz
Průmyslová 190
Chrudim 537 01

redakce@chrudimka.cz
--
Odkaz na soutěž
https://www.chrudimka.cz/soutez-votv…
Soutěžní kategorie
Zábava

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům