SOUTĚŽ o tři audioknihy z vydavatelství OneHotBook | Souteže.cz

SOUTĚŽ o tři audioknihy z vydavatelství OneHotBook

CizinkaPo skončení druhé světové války, během níž Claire Randallová pracovala v polní nemocnici jako armádní zdravotní sestra a svého muže Franka viděla za celou dobu jen třikrát, se manželé vydávají na druhé líbánky, aby se znovu sblížili v idylickém prostředí skotského venkova. Když se však při prohlídce starověkého kamenného kruhu nazvaného Craigh na Dun dotkne Claire jednoho z menhirů, propadne se časem téměř o 200 let zpátky – do roku 1743. Náhle je z ní “Sassenach” neboli cizinka – Angličanka ve Skotsku zmítaném válkou a odbojem klanů v pohraničí, v době jakobitských povstání, jen pár let před osudovou bitvou u Cullodenu. Ocitá se uprostřed intrik místních horalů a zemanů, jimiž je považována za britskou špionku. Díky svým léčitelským schopnostem se seznámí s charismatickým mladým Skotem Jamesem Fraserem, který jí nabídne ochranu, ale i lásku. Rozpolcená mladá žena se tak ocitá nejen mezi dvěma světy a časy, ale také mezi dvěma naprosto odlišnými muži; mezi dvěma životy, které nelze vzájemně skloubit…Podle románu byl natočen oblíbený seriál Cizinka (Outlander, 2014-2018) s Caitrionou Balfe, Samem Heughanem a Tobiasem Menziesem v hlavních rolích. Zatím vznikly čtyři série.Próza získala cenu Romance Writers of America’s RITA jako Nejlepší romance roku 1991. Vánoce Hercula Poirota„Chce strávit svátky pohromadě se svou rodinou… Mohly by to také být jeho poslední Vánoce.“Členové rozvětvené rodiny Leeových se sjíždějí na staré venkovské sídlo, aby spolu oslavili Vánoce. Pozvání od Simeona Leea v nich ale vzbuzuje spíše pochybnosti a znepokojení než radost z příbuzenského setkání. Proč je vlastně chce bezcitný a panovačný milionář vidět? Copak se snad na stará kolena změnil? Jaké má úmysly? Avšak dříve, než návštěvníci zjistí, jak se věci mají, je jejich hostitel zavražděn. Naštěstí se do blízkého okolí na svátky vydal i Hercule Poirot, který v dusné atmosféře podezíravosti a vzájemné nevraživosti dokáže vraha nekompromisně usvědčit.Další příběh z poirotovské řady vyprávěné Lukášem Hlavicou, jejíž předchozí titul VRAŽDA V ORIENT EXPRESU získal cenu AUDIOKNIHA ROKU 2017 – Nejlepší jednohlasá četba.
  Čarodějky na cestáchKomu připadne po skonu čarodějky a zároveň sudičky Desideráty Duté její kouzelná hůlka? Překvapivě Magrátě Česnekové. Ovšem jen pod podmínkou, že dokáže uvést do pořádku jednu její nedokončenou záležitost – musí zabránit sňatku Lenóry Sobotové řečené Popelka s princem v dalekém městě Genova. Dodatek v závěti “řekni těm dvoum starejm škatulím, aby s tebou nejezdily“ zajistí Magrátě zkušený doprovod a velká výprava do zahraničí může začít! Co těžkého by mohlo být na tom, postarat se, aby si obyčejná služebná nevzala prince, zvláště když ho nechce? Jenže stínová vládkyně města mocná lady Lilith de Tempscire, ovládající zhoubnou zrcadlovou magii, na tom tak trochu trvá. Trio z hor Beraní hlavy má ale k dispozici hlavologii, pomoc tajemné vúdú kouzelnice z močálů paní Gogolové, jednookého kocoura Silvera a magickou hůlku, která dokáže – vykouzlit dýně. Audiokniha je součástí řady Čarodějky v rámci série ÚŽASNÁ ZEMĚPLOCHA.  
Chcete-li vyhrát tři audioknihy z vydavatelství OneHotBook, odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: tři audioknihy z vydavatelství OneHotBook v hodnotě 900 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
26. 1. 2019 – 26. 2. 2019
Pořadatel soutěže
Chrudimka.cz
Chrudimka.cz
Průmyslová 190
Chrudim 537 01

redakce@chrudimka.cz
--
Odkaz na soutěž
https://www.chrudimka.cz/soutez-oneh…
Soutěžní kategorie
Ostatní

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům