SOUTĚŽ o tři audioknihy z vydavatelství OneHotBook | Souteže.cz

SOUTĚŽ o tři audioknihy z vydavatelství OneHotBook

Metro 2035

Jakou cenu má pravda?
 
Dva roky poté, co Arťom zbavil metro hrozby ‘černých ďáblůʼ, žije se ženou na rodné stanici VDNCh, ale neustále si v hlavě přehrává hlas, jenž se na okamžik ozval z vysílačky na vrcholku věže Ostankino. Jsou snad někde další přeživší i mimo moskevské metro? Utkvělá myšlenka Arťomovi nedává spát a mění se v posedlost… až se opět vydá na cestu hledat odpovědi na své otázky. Co když tím nejhorším v metru nejsou mutanti, ale sami lidé? Co je jedinec ochoten obětovat pro pravdu? A jakou pravdu jsou ochotné akceptovat masy? Kolik podob může mít strach a kolik odvahy člověk potřebuje, aby vyšel z temnoty na nejisté světlo?

  Muži ve zbrani


Nad Ankh-Morporkem poletuje ďábel, ve městě řádí vrah a v ulicích je vůbec něco podivného. Pořádek v metropoli má za úkol udržet jediná instance – Městská hlídka! Ale ta má zatím k dispozici jen desátníka Karotku Rudykopalssona (teoreticky trpaslíka), svobodníka Potroubla (prakticky trpaslíka), svobodníka Navážku (trolla), svobodníka Anguu (ženu… tedy alespoň většinou) a desátníka Nóblhócha (vyloučen z lidské rasy za mnohonásobné nevhodné zákroky). Vyšetřování vraždy významného člena komunity ankh-morporských trpaslíků vede členy hlídky v čele s náčelníkem Samuelem Elániem ke zjištění, že z muzea v Cechu vrahů se ztratil významný a vysoce nebezpečný artefakt, jehož držení může přivodit… no, většinou to skončí něčí smrtí.Audiokniha je součástí řady Městská hlídka v rámci série ÚŽASNÁ ZEMĚPLOCHA.

  Věř mi

Sérioví vrazi bývají dobří herciClaire je herečka bez práce a zoufale potřebuje peníze. Přijme tedy nabídku právnické firmy, která se specializuje  na rozvody, aby pro ně hrála volavku, jež svádí ženaté muže. Celý proces tajně dokumentuje a důkazy předává svému zaměstnavateli, aby je klientky mohly použít u soudu. Pak je ovšem žena jednoho ze sledovaných “objektů” nalezena mrtvá a policie Claire podezřívá z vraždy. Když je podezření vyloučeno, je naopak požádána, aby se zapojila  do vyšetřování – má se vetřít do života manžela zavražděné. Shodou okolností jediného muže, kterého si jí nepovedlo svést.

   
Chcete-li vyhrát jednu ze tří audioknih z vydavatelství OneHotBook, odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: 3 audioknihy z vydavatelství OneHotBook v hodnotě 1200 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
13. 8. 2019 – 13. 9. 2019
Pořadatel soutěže
Chrudimka.cz
Chrudimka.cz
Průmyslová 190
Chrudim 537 01

redakce@chrudimka.cz
--
Odkaz na soutěž
https://www.chrudimka.cz/soutez-oneh…
Soutěžní kategorie
Ostatní

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům