SOUTĚŽ o čtyři audioknihy z produkce Albatros media | Souteže.cz

SOUTĚŽ o čtyři audioknihy z produkce Albatros media

Termín soutěže 21. 10. – 21. 11. 2019Dokonalá kořistDruhý kriminální případ bestsellerové série s detektivem Callanachem a inspektorkou TurnerovouEdinburgh se stává evropskou metropolí hrůzy. Uprostřed hudebního festivalu rozetne ostrá čepel břicho charitativnímu pracovníkovi. V mnohatisícovém davu si vraha nikdo nevšimne. Nedlouho poté je na dně popelnice nalezena učitelka z mateřské školky, uškrcená vlastní šálou. Policie nezná motiv a nemá ani žádné stopy – dokud se po městě nezačnou objevovat podezřelá graffiti. Vrah jimi totiž oznamuje svou další kořist… a čím je nevinnější, tím lépe.

  Zapomenutá vraždaPoslední případ slečny MarplovéAgatha Christie nás zavede do půvabného anglického přímořského letoviska Dillmouth, kde si mladí novomanželé Reedovi zakoupí malou viktoriánskou vilku. Gwenda Reedová však kvůli záhadným a ne právě příjemným útržkům vzpomínek, které se jí začnou vybavovat, pomalu nabude děsivé jistoty, že v tomto domě už kdysi byla a stala se v něm svědkyní vraždy. Podaří se jí za pomocí slečny Marplové sestavit ze střípků vědomí, zasutých hluboko v paměti, skládanku, která odhalí tajemství dávného zločinu?

  Anna ČeskáZávěrečný díl trilogie z českých dějin od známé české autorky.Císař Karel IV. získal pro svou dceru Annu výhodnou partii — anglického krále! Mladičká česká princezna se za Richarda II. provdá v šestnácti letech a přicestuje do svého nového domova. Královský dvůr cizí nevěstu přijme zprvu chladně, ale mírná a laskavá Anna Česká brzy prokáže, že je dcerou mistra diplomacie Karla IV. Obratným jednáním si postupně získá anglickou šlechtu. Dokáže si získat i lásku temperamentního Richarda?

  Šest vranÚspěchy ověnčená fantasy od současné hvězdy young adult literatury Leigh Bardugo!Za peníze se dá koupit všechno! Nebo aspoň to platí v Ketterdamu, ve kterém se nikdo nevyzná lépe, než Kaz Brekker, fenomenální podvodník a zloděj. A když se objeví neodolatelná zakázka? Je čas sehnat si pomocníky. Zloděj, trestanec, hazardní hráč, černá ovce rodiny, špionka a kráska-zabiják – šest nebezpečných psanců, kteří se pokusí dostat do nejstřeženější pevnosti světa. Podaří se jim vyváznout se zdravou kůží?

  
Chcete-li vyhrát jednu ze čtyř audioknih z produkce Albatros media, odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: jednu ze čtyř audioknih z produkce Albatros media v hodnotě 1500 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
21. 10. 2019 – 21. 11. 2019
Pořadatel soutěže
Chrudimka.cz
Chrudimka.cz
Průmyslová 190
Chrudim 537 01

redakce@chrudimka.cz
--
Odkaz na soutěž
https://www.chrudimka.cz/soutez-audi…
Soutěžní kategorie
Zábava

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům