SOUTĚŽ o čtyři knižní novinky z Nakladatelství KAZDA | Souteže.cz

SOUTĚŽ o čtyři knižní novinky z Nakladatelství KAZDA

Na špatném místě

Čtyři ženy – mladá Paige, její sestřenice a rivalka Heather, nejlepší kamarádka Chloe a matka Joan – se rozhodnou zkusit štěstí na online seznamce. Stáhnou si aplikaci a doufají, že s její pomocí konečně najdou lásku. Takové seznamování má ale svá rizika. Místo vysněného prince mohou potkat nebezpečného predátora. Má perfektní vlasy, vítězný úsměv a obrovské charisma. On však nehledá lásku, ale oběti. Zvládnou se mu všechny čtyři vyhnout? A pokud ne, kterou z nich si vyhlédne?

         Nejsem z ledu

Pod hladinou minneapoliského jezera je nalezeno tělo chlapce zamrzlé v ledu. Děsivý nález však není ojedinělý. Ba co hůř. Nalezená těla patří dvanáctiletým chlapcům, kteří zmizeli před dvaceti lety. Detektiv Jude Fontaineová a její partner Uriah Ashby se potýkají nejenom s neobvyklým případem, ale i s nástrahami kruté zimy, která komplikuje vyšetřování. Na město udeří nejhorší sněhová bouře v historii, a právě uprostřed ní najde Jude na prahu domu, kde žije, opuštěného čtyřletého chlapce. Dítě není schopné říct, odkud se vzalo, kdo jsou jeho rodiče, ani kde bydlí. Dokonce ani neví, jak se jmenuje. Jeho neobvyklé chování vede Jude k přesvědčení, že za svůj krátký život nepoznalo nic než týrání. Jude není jeho osud lhostejný a pokouší se mu porozumět. Což se jí podaří natolik, aby si uvědomila, že čtyřleté dítě beze jména je možná jediným klíčem ke dvacet let starému, nikdy nevyřešenému, zato dokonale vychladlému případu.

  Osudný slib

Tým kriminalistů pod vedením inspektorky Kim Stoneové se jen pomalu vzpamatovává z tragické ztráty jednoho z nich, když je pověřen novým případem. V místním lesíku byl nalezen brutálně zavražděný muž a jeho totožnost Kim šokuje – je jím doktor Gordon Cordell, který figuroval v předchozím vyšetřování smrti dívky v elitní soukromé škole. Gordon měl pestrou minulost, ale kdo by ho chtěl zabít? Pár dní nato se po těžké autohavárii ocitne v ohrožení života i Gordonův syn. A Kim ví, že tohle už nebyla náhoda. Další nález mrtvoly to jen potvrdí – tentokrát čelí sériovému vrahovi, možná nejnebezpečnějšímu, s jakým se kdy setkala. Ve zběsilém tempu si vrah připisuje jednu oběť za druhou – a zdaleka ještě neskončil.

     Za tebou

Chloe Bensonová se probudí svázaná v hrobě a netuší, jak a proč se v něm ocitla. Zvládne se odtamtud dostat a uprchnout, ale nikdo jí její příběh nevěří – ani policie, ani doktoři a její manžel Liam už vůbec ne. Když pojme Chloe podezření, že jí Liam lže, nezbývá jí nic jiného, než se vrátit do vlastní minulosti. Sleduje své stopy, aby se dozvěděla pravdu a přežila. Ale někdo je jí v patách… Dívej se za sebe. Nikdy nevíš, kdo tam je.

         
Chcete-li vyhrát čtyři knižní novinky, odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: čtyři knižní novinky (EUROMEDIA) v hodnotě 2000 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
18. 8. 2020 – 18. 9. 2020
Pořadatel soutěže
Chrudimka.cz
Chrudimka.cz
Průmyslová 190
Chrudim 537 01

redakce@chrudimka.cz
--
Odkaz na soutěž
https://www.chrudimka.cz/soutez-euro…
Soutěžní kategorie
Ostatní

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům