SOUTĚŽ o vitamíny, minerály a doplňky stravy značky JML | Souteže.cz

SOUTĚŽ o vitamíny, minerály a doplňky stravy značky JML

Termín soutěže 24. 4. – 24. 5. 2021

Kloub 3000+

Stárnutí organismu s sebou nese řadu změn, mimo jiné významnou ztrátu obsahu vody ve tkáních. Zcela zřetelný je tento fakt na kůži, jako typický rozvoj vrásek. Aniž tento stav vnímáme, postihují podobné změny i ostatní tkáně včetně kloubů a jejich chrupavek. Jelikož chrupavka představuje hlavní část kloubu, která je odpovědná za jeho hladkou a nebolestivou činnost, bývá její poškození (stárnutím, nadměrnou zátěží, úrazem) hlavní příčinou kloubních potíží. V kombinaci s osteoporózou – metabolickým onemocněním, pro nějž je typický úbytek kostní hmoty a postihuje zejména starší ženy, se pohybové potíže ještě zvýrazňují.Kloub 3000+ patří mezi přípravky nové generace obsahující některé přirozeně se vyskytující složky chrupavek. Jedná se o speciální směs MSM 1000mg, glukosamin sulfátu 1500 mg a chondoitin sulfátu 500 mg v ideálním poměru jednotlivých složek i celkové denní dávky. Tato směs je navíc obohacena olejem z brutnáku lékařského.


 EPAmax Omega 3

EPAmax Omega 3+ obsahuje extra vysoký podíl 500 mg omega-3 mastných kyselin – 300 mg EPA a 200 mg DHA v 1 kapsli. Kapsle navíc obsahují Vitamín E, který pro své silné antioxidační účinky – přispívá k ochraně buněk před oxidativní stresem – maximalizuje efekt celého přípravku.Omega-3 nenasycené mastné kyseliny EPA a DHA jsou velmi žádoucí složkou naší každodenní stravy zejména proto, že přispívají k normální činnosti srdce, DHA navíc příznivě ovlivňuje činnost mozku a stav zraku. Nahrazení nasycených tuků nenasycenými tuky ve stravě pomáhá udržovat normální hladinu cholesterolu v krvi.Díky nejmodernější výrobní technologii a měkkým želatinovým kapslím je zamezeno nepříjemné chuti rybího tuku. Vzhledem k vysoké koncentraci stačí užívat pouze jednu kapsli denně, a tak snížit i příjem nežádoucích kalorií.


 MultiMax POWER energy

Trvalá zátěž, kterou sebou přináší moderní doba, spojená s nadměrným stresem, únavou, nedostatkem pohybu, znečištěním životního prostředí často kombinovaná s nesprávnou životosprávou, klade stále větší nároky na odolnost lidského organismu. Snaha o pomoc našemu tělu v tomto nelehkém zápase formou zajištění přiměřeného množství vitamínů a minerálů se stává rutinní součástí každodenního života.JML nyní přichází s novou vylepšenou formou komplexního multivitaminového preparátu, vyznačujícího se systémem tzv. postupného uvolňování. Naše tělo je schopno z vitamínů a minerálů, které přicházejí do organismu využít v čase jen v omezeném množství. Je-li po užití běžné tablety vstřebané množství vitamínů příliš vysoké, dochází u většiny z nich k vyloučení ledvinami bez užitku z organismu ven. Uvedený negativní jev je u těchto tablet potlačen a vstřebávání účinných látek je zajištěno rovnoměrně v průběhu dne.


  SójaMax Lecitin 1350 mg

Želatinové kapsle s obsahem přírodního lecitinu získaného lisováním sójových bobů za studena.Lecitin je přírodní látka, patřící do skupiny tzv. glycerolfosfatidů, složených tuků, které jsou přirozenou součástí buněčné stěny. Oproti ostatním tukům se liší obsahem látek cholin a inositol, které jsou někdy považovány za složky rozšířeného komplexu **vitamínů skupiny B.** Tyto látky propůjčují lecitinu mimořádné vlastnosti, které jej řadí mezi významné sloučeniny látkové výměny lidského těla.JML Sója Lecitin 1350 mg je výživový doplněk s obsahem lecitinu s rozsáhlým využitím ve výživě. Je vyráběn přírodní cestou ze sójového oleje, který je považován za nejlepší zdroj přírodního lecitinu. Vynikající vlastnosti přípravku jsou dány jednak vlastním účinkem lecitinu, jednak působením jeho složek – cholinu a inositolu.Lecitin je přirozenou a neoddělitelnou součástí lidského organismu, účastní se metabolismu tuků, je nezbytnou součástí buněčných membrán.Cholin je klíčovou součástí chemické látky acetylcholinu, sloučeniny, která má nezastupitelné místo v činnosti nervového systému a svalů.Inositol je důležitou součástí fosfolipidů, které tvoří přirozenou stavební složku buněčných membrán a je nositelem pevnosti membrán zejména jaterních a nervových buněk.


 CalMaZin

Vápník, hořčík a zinek patří k základním minerálním látkám, které jsou nezbytné pro život každého organismu. Jsou běžnou součástí potravin ve variabilním množství a v různé chemické formě. Vyvážená strava zajišťuje pro člověka za běžných okolností uspokojivý příjem jednotlivých minerálů. Během života se však každý dostává do situací, kdy ani ideální výživa není schopna v dostatečné míře pokrýt požadavky organismu. Hrozí pak jejich nedostatek s možným poškozením tkání nebo významným zhoršením jejich regeneračních schopností. Pro tyto situace je tedy vhodné zajistit dodávku všech tří životně důležitých minerálů ve formě tablet CalMaZin, v nichž jsou obsaženy ve vyvážením množství a v chemické podobě umožňující jejich maximální využitelnost a dostupnost při optimálním vstřebání v zažívacím ústrojí.Vápník (Calcium) je základní stavební součástí kostí a zubů, podporuje funkci nervových přenosů, funkci trávicích enzymů, energetický metabolismus a činnost svalů, přispívá k normální srážlivosti krve. Zvýšení potřeby lze pozorovat v dětství v období růstu, v rekonvalescenci po úrazech a nemocích, při zvýšené zátěži, v těhotenství, při kojení, ve stáří.Hořčík (Magnesium) základní biogenní prvek účastnící se řady enzymatických dějů, např. přispívá k normální syntéze bílkovin. Podporuje energetický metabolismus, snižuje míru únavy a vyčerpání, příznivě ovlivňuje nervový i svalový systém a psychickou činnost. Jeho nedostatečný příjem působí předrážděnost nebo naopak apatii, únavnost, ospalost a nezájem.Zinek (Zincum) stopový prvek nutný pro řadu enzymatických funkcí. Je antioxidantem s ochranným vlivem na buňku při působení volných radikálů v důsledku kyslíkového stresu. Podporuje normální funkci imunitního systému, přispívá k normální plodnosti a reprodukci a k metabolismu mastných kyselin. Příznivě působí na udržování normálního stavu zraku, kostí, vlasů, nehtů a pokožky a normálního metabolismu vitaminu A. Spotřeba významně vzrůstá zejména v rekonvalescenci po těžkých popáleninách a úrazech.


 Vitamin C-1000 mg T.R.

Vitamín C patří mezi nejznámější a také nejdůležitější vitamíny ze skupiny vitamínů rozpustných ve vodě. Jeho význam je obecně znám a tomu odpovídá i jeho široké využití ve výživě. Naše tělo není schopno jej samo vyrobit, ale ani se jím předzásobit. V určitém časovém úseku je organismus schopen využít ze vstřebaného množství jen omezenou část a zbytek je bez užitku vyloučen z těla ven.JML Vitamín C-500 mg a C-1000 mg eliminuje tento negativní jev, který brání dokonalému využití dodaného množství vitaminu, formou postupného uvolňování (timed release). Takto upravené tablety zabezpečují plynulý přísun vitaminu C do organismu v průběhu dne bez zbytečných ztrát a umožňují tak maximální využití celé podané dávky. Vitamin je získáván z nejčistších, nejčerstvějších a nejkvalitnějších zdrojů kvality. Součástí tablet je i prášek z růžových šípků, který podporuje přirozenou obranyschopnost a činnost imunitního systému, přispívá k fyzické kondici, podporuje trávení a funkci střevního traktu a příznivě působí na dýchací systém.Vitamín C jako jeden z nejdůležitějších antioxidantů pomáhá chránit buňky před nepříznivým působením volných radikálů, které se v těle vyskytují z různých důvodů a negativně působí na tělní buňky a tkáně. Vitamín C se účastní řady metabolických dějů, pomáhá např. udržovat normální tvorbu kolagenu pro funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, zubů a kůže. Podporuje energetický metabolismus, snižuje únavu a vyčerpání, přispívá k regeneraci redukované formy dalšího antioxidantu – vitamínu E. Zvyšuje vstřebávání železa, podporuje imunitní systém, přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k psychické aktivitě.Zvýšená potřebu vitamínu C se vyskytuje při:
Nemocech, nachlazení, úrazech a v době rekonvalescence, při zvýšené fyzické i psychické zátěži a stresech, kouření a nadměrném užívání alkoholických nápojů, u výkonnostních sportů.


 
Chcete-li vyhrát vitamíny, minerály a doplňky stravy značky JML, odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky Chrudimka.cz a JML Fitness Line na Facebooku. 

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: vitamíny, minerály a doplňky stravy značky JML v hodnotě 2500 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
24. 4. 2021 – 24. 5. 2021
Pořadatel soutěže
Chrudimka.cz
Chrudimka.cz
Průmyslová 190
Chrudim 537 01

redakce@chrudimka.cz
--
Odkaz na soutěž
https://www.chrudimka.cz/soutez-jml-…
Soutěžní kategorie
Zdraví

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům