SOUTĚŽ o vitamíny, minerály a doplňky stravy značky JML | Souteže.cz

SOUTĚŽ o vitamíny, minerály a doplňky stravy značky JML

Termín soutěže 1. – 14. 12. 2022

Chelát Magnezium 375 + vitamín B6 s postupným uvolňováním

JML Chelát Magnezium 375 + vitamín B6 s postupným uvolňováním je určen k doplňování hořčíku do organismu. Hořčík ve formě tzv. chelátu – bisglycinátu hořečnatého se vyznačuje snadnou vstřebatelností a velmi dobrou snášenlivostí.
Tato forma poskytuje tělu i aminokyselinu glycin – běžnou součást bílkovin. Obě aktivní látky jsou z tablety uvolňovány postupně, což umožňuje jejich dokonalejší využití organismem.Hořčík podporuje činnost nervové soustavy i psychiku. Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení únavy a vyčerpání. Pomáhá udržovat práci svalů a normální stav kostí a zubů, příznivě působí na tvorbu bílkovin.Vitamín B6 se podílí na regulaci hormonální aktivity, podporuje energetický metabolismus, tvorbu červených krvinek a normální funkci imunitního systému.

 MultiMax POWER energy

Trvalá zátěž, kterou sebou přináší moderní doba, spojená s nadměrným stresem, únavou, nedostatkem pohybu, znečištěním životního prostředí často kombinovaná s nesprávnou životosprávou, klade stále větší nároky na odolnost lidského organismu. Snaha o pomoc našemu tělu v tomto nelehkém zápase formou zajištění přiměřeného množství vitamínů a minerálů se stává rutinní součástí každodenního života.JML nyní přichází s novou vylepšenou formou komplexního multivitaminového preparátu, vyznačujícího se systémem tzv. postupného uvolňování. Naše tělo je schopno z vitamínů a minerálů, které přicházejí do organismu využít v čase jen v omezeném množství. Je-li po užití běžné tablety vstřebané množství vitamínů příliš vysoké, dochází u většiny z nich k vyloučení ledvinami bez užitku z organismu ven. Uvedený negativní jev je u těchto tablet potlačen a vstřebávání účinných látek je zajištěno rovnoměrně v průběhu dne.

 Ginkgo Guarana

Ginkgo pomáhá udržovat periferní cirkulaci krve, což je příznivé pro funkci zraku a sluchu. Podporuje mozkové funkce, psychickou kondici a činnost nervového systému, pomáhá udržovat s věkem se zhoršující paměť.Tento doplněk stravy je speciálně vyvinutý jako komplex tak, aby se pozitivní vlastnosti všech složek vzájemně doplňovaly a podporovaly, a tím bylo dosaženo maximálniho efektu, než při užívání jednotlivých látek samostatně. Ginkgo Gua­rana bývá prospěšný při zhoršeném krevním zásobení mozku, ostatních orgánů včetně končetin, při unavené paměti, i při fyzické a psychické zátěži, vyčerpání a stresu.

 Kardio Q10+

Kardio Q10+ je špičkový přípravek nové generace pro ochranu organismu a podporu metabolismu. Je vhodný při stavech únavy, vyčerpanosti a stresu. Koenzym Q10 a L-karnitin jsou v těle přirozenými složkami energetického metabolismu. Vitamin E a selen pomáhají chránit buňky před oxidačním stresem, selen přispívá k normální funkci imunitního systému a ke správné funkci štítné žlázy. Příznivě ovlivňuje tvorbu spermií, pomáhá udržovat normální stav vlasů a nehtů. Speciální kombinace Kardio Q10+ obsahuje důležité složky, jejichž maximální využitelnost umocňuje sójový olej a synergicky spolupůsobící vitamín E a selen.

Aktivní látky včetně lecitinu jsou rozpuštěny v sójovém oleji a uzavřeny v progresivní softgelové kapsli. Pro zachování účinnosti a kvality je Kardio Q10 balen v bílé plastikové dóze zabraňující přístupu vzduchu, světla a vlhkosti.

 Vitamín C-500 mg Immunity + šípky a zinek

JML Vitamín C-500 mg Immunity + šípky a zinek v kapslích naplněných speciálními mikrogranulemi, které všechny aktivní látky uvolňují postupně, takže tyto jsou k dispozici po dobu až 8 hodin. Je tím podstatně zvýšena jejich dostupnost pro organismus a účinnost vstřebávání do těla.Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem. Podporuje energetický metabolismus, i tvorbu kolagenu.Šípek podporuje imunitní systém. Blahodárně působí na celkový fyzický stav.Zinek podporuje funkci imunitního systému. Příznivě působí na funkci zraku, přispívá k udržení normálního stavu pokožky, kostí, vlasů a nehtů. Pomáhá udržovat normální hladinu testosteronu v krvi.

 
Chcete-li vyhrát vitamíny, minerály a doplňky stravy značky JML, odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky Chrudimka.cz a JML Fitness Line na Facebooku. 

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: vitamíny, minerály a doplňky stravy značky JML v hodnotě 2000 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
1. 12. 2022 – 14. 12. 2022
Pořadatel soutěže
Chrudimka.cz
Chrudimka.cz
Průmyslová 190
Chrudim 537 01

redakce@chrudimka.cz
--
Odkaz na soutěž
https://www.chrudimka.cz/soutez-jml-…
Soutěžní kategorie
Zdraví

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům