Soutěž o RODINNÉ VSTUPENKY DO DINOPARKU | Souteže.cz

Soutěž o RODINNÉ VSTUPENKY DO DINOPARKU

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.Ve spolupráci s DinoParkem jsme pro vás připravili soutěž o 3 RODINNÉ VSTUPENKY. V případě výhry si můžete vybrat, který z pěti DinoParků v České republice navštívíte.

DinoPark je ojedinělý koncept tematicky zaměřených zábavních parků v České republice, na Slovensku a ve Španělsku. Unikátní síť DinoParků představuje návštěvníkům záhadný svět dinosaurů v jejich reálných podobách a seznamuje návštěvníky s prostředím druhohor. DinoPark nabízí nádherné pohyblivé a statické modely dávných vládců naší planety v životních velikostech, dětské atrakce, DinoKlub, kamarády Fina Dina a Dinu Minu a mnoho dalšího. Mottem DinoParku je přinášet malým i velkým DinoFandům radost, poznání, zábavu a zážitky, na které se nezapomíná. Každý rok navštíví DinoParky více než jeden milion návštěvníků. Více na www.dinopark.cz.


Jak se do soutěže zapojit?

Stačí udělat v období konání soutěže objednávku na našem e-shopu (nebo nakoupit v kamenném knihkupectví), jejíž součástí bude jakýkoliv dinosauří sortiment (kniha, hra, hračka atd.). Po skončení soutěže vylosujeme 3 výherce RODINNÉ VSTUPENKY DO DINOPARKU.Soutěže se může zúčastnit každý návštěvník internetového knihkupectví www.KNIHCENTRUM.cz, který nakoupí od 29. 4. do 14. 5. 2024 do 23,59 na e-shopu KNIHCENTRUM.cz nebo v kterékoliv kamenné prodejně společnosti Knihcentrum.cz, součástí objednávky bude jakýkoliv sortiment související s dinosaury, a napíše číslo zaplacené objednávky nebo číslo účtenky nákupu z kamenné prodejny Knihcentrum.cz do soutěžního formuláře.

Ceny v soutěži

  • 1. místo: RODINNÁ VSTUPENKA DO DINOPARKU v hodnotě 790 Kč
  • 2. místo: RODINNÁ VSTUPENKA DO DINOPARKU v hodnotě 790 Kč
  • 3. místo: RODINNÁ VSTUPENKA DO DINOPARKU v hodnotě 790 Kč

Tato soutěž již byla ukončena :-(

Informace o soutěži

Termín soutěže
29. 4. 2024 – 14. 5. 2024
Pořadatel soutěže
KNIHCENTRUM.CZ
KNIHCENTRUM.CZ
Smetanovo náměstí 222/8
Ostrava 70200

katerina.zidkova@knihcentrum.cz
702010720
Odkaz na soutěž
https://www.knihcentrum.cz/soutez-o-…
Soutěžní kategorie
Zábava

Podobné soutěže

Pochlubte se na Facebooku

Doporučte tuto soutěž přátelům