Vyčnívejte z davu! Seznamte se s klasickými stylizacemi s výraznými barvami bot

Boty ve výrazných barvách mohou proměnit každý outfit. Jsou také ideálním doplněním klasických stylizací, a tvoří moderní, eklektická spojení, která nejsou dalšími módními stereotypy. Pokud se chcete vyčnívat z davu, podívejte se na náš přehled módních bot v originálních barvách a nápady na stylizace s nimi v hlavní roli.

2

Červené boty – výrazné a nadčasové

Nasycená a ohnivá, a možná v odstínu bordo? Červená barva je alternativou všudypřítomné černé a bílé barvy, která zároveň není náročná, pokud jde o spojování s jinými barvami.

Elegantní červené boty, například dámské lodičky nebo pánské polobotky, budou vkusným doplněním kostýmu nebo obleku, dodává jím nový, nekonvenční charakter. Zatímco sportovní červené boty budou krásně vypadat s granátovými džíny a bílým tričkem. Takové barevné spojení je ideální také i pro jiné stylizace – granátová, bílá a černá barva je perfektní trio.

Boty v kobaltové barvě – šťavnaté modré

Elektrizující alternativou pro granátové boty budou ty v kobaltové barvě, tj. intenzivní, šťavnaté blankytné barvě, která přitahuje pozornost.

Kobaltové boty na jehlovém podpatku a sandály na vysokém podpatku je jackpot, pokud se chcete vyčnívat z davu. Noste je k černým mini šatům nebo cigaretovým kalhotám a bílé halence se zapínáním na knoflíky pro osvěžení klasického looku. Pokud preferujete boty na ploché podrážce, vyberte si baleríny v kobaltové barvě. Ty s módní špičkou budou výjimečně vypadat s kancelářskými stylizacemi.

Boty ve fuchsiové barvě – růžový s charakterem

Milovnice bot v barvách přitahujících pozornost by měly uvažovat o doplnění své skříně fuchsiovou barvou, nazývanou také magenta. Tato barva, která vzniká smícháním červené a modré barvy, tvoří intenzivní růžovou barvu, která vyzařuje ženskost.

Fuchsiové boty na jehlovém podpatku nebo dámské lodičky na sloupků budou ideální pro mnoho stylizací – noste je se sakem, přizpůsobenými šaty v černé barvě nebo si vyberte úplně naopak, tj. bílou barvu, například bílou halenku a kalhoty. Fuchsiová barva bude také vkusně vypadat s klasickými džíny v blankytné barvě.

Color block – boty s kombinovanými barvami

Nemůžete si vybrat boty v jedné barvě? Vsaďte na trend color block! Boty s bloky barev najděte v nabídce mnoha značek. Červený, žlutý, zelený, bílý, granátový – taková spojení hned přitahují pozornost a oživí každý look.

Když oceníte pohodlí, vsaďte na sneakersy vyrobené z materiálů v kontrastních barvách. Můžete je spojovat s mnoha stylizacemi, například vlněným kabátem, mikinou s kapucí a úzkými kalhotami.

Boty v neonových barvách – okamžitě přitahují pozornost

Neonové barvy byly módní už v roce 2020 a dále jsou módními a velmi populárními trendy. Dnes je můžete uvidět zejména na botách typu sneakersy, botách s jehlovým podpatkem a sandálech. Intenzivní žlutý, oranžový, zelený a růžový – neonové boty jsou zárukou viditelnosti.

Neonové barvy krásně vypadají s klasickými outfity, například dámskými obleky, šaty, elegantními halenkami, kalhoty s širokými nohavicemi. Tvoří výjimečný efekt také i s total black look, tj. celou černou stylizací.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *